Кафедра тактики авіації

Відтворити відео

Начальник кафедри

кандидат педагогічних наук, полковник 

НЕВЗОРОВ РОМАН ВІКТОРОВИЧ

Кафедри факультету

…Стратегічне застосування авіації може бути здійснене геніальним використанням декількох принципів, її тактичне застосування вимагає ретельного теоретичного та практичного вивчення.”

Джуліо Дуе

Основне завдання кафедри – надання курсантам льотного профілю знань та вмінь з фундаментальних питань організації підготовки та виконання бойових завдань (польотів) підрозділами різних родів авіації та управління ними у бойових польотах.

Вдосконалення навчально-матеріальної бази

Навчальна-лабораторна база кафедри тактики авіації включає лекційну аудиторію та 3 спеціалізованих класів (“Тактика родів авіації”, “Основи тактики авіації”, “Моделювання бойових дій підрозділів авіації”). В аудиторіях кафедри на засадах інноваційних технологій 21-го віку, зусиллями досвідченого професорсько-викладацького складу, професійна підготовка льотчика на землі і його навчання в повітрі об’єднуються в єдиний технологічний процес. Цей процес завершується виконанням та захистом магістерської роботи, яка є звітом випускника Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І.Кожедуба щодо досягнення ним рівня державного замовлення на фахівця з професійної підготовки в навчальному закладі.