Кафедра фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту

Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

Спортивні секції ХНУПС

Армспорт

Керує командою старший викладач кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту підполковник Ткачук О.А., який підготував 10 майстрів спорту України і 24 кандидати в майстри спорту України.

football, goalkeeper, silhouette-4254951.jpg

Футзал та футбол

Спорт у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба завжди був добре розвинутий, а наші спортсмени – це наша гордість. Найбільш затребуваним видом спорту, безперечно, був, є і буде футбол. За більш ніж 17 років існування університетської збірної зіграно багато цікавих і значущих матчів під керівництвом професійних та досвідчених тренерів. Історія футбольної команди «ХНУПС» розпочалася у 2004 році, і, вже з першого року свого заснування, молода та, разом з тим, ретельно підібрана, натренована збірна нашого вишу впевнено заявила про себе, як про гідного суперника на чемпіонатах різного рангу.

Рукопашний бій

Керує командою рукопашного бою старший викладач кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту університету кандидат у майстри спорту підполковник Корчагін Микола Валерійович; тренування проводять: Майстер бойових єдиноборст 6 дан працівник ЗС України Авсітідійський Михайло Маркович, майстер спорту України майор Откидач Владислав Сергійович, кандидат у майстри спорту Руденко Андрій Вікторович, кандидат у майстри спорту Любанський Евген Васильович.

Спортивно – масова робота

Спортивно – масова робота в Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба спрямована на залучення військовослужбовців та членів їх сімей до регулярних занять військово – прикладними і масовими видами спорту, підвищення рівня спортивної майстерності і фізичної підготовленості, виконання вправ Військово – спортивного комплексу та організацію змістовного дозвілля військовослужбовців.